Startschot restauratie St. Walburgiskerk Netterden

Afgelopen zondag 23 december is er in de Rooms Katholieke St. Walburgiskerk een open dag geweest waarbij het officiële startschot van de restauratie interieur werd gegeven.

Op deze open dag werden presentatie gegeven over de ins en outs rondom de restauratie, waarbij de lokale inwoners volledig op de hoogte kunnen worden gesteld van de komende werkzaamheden.

De presentatie werd afgewisseld door zang van de eigen zangkoren: “Netterdens Gemengd Koor”, het jeugdkoor “N’joy” en het kinderkoor “De Walnootjes”. Verder heeft muziekvereniging Fanfare Concordia een muzikale bijdrage geleverd.

Het St. Walburgis Gilde Netterden heeft hierbij ondersteuning geboden door het verzorgen van stoelen, zorg dragen voor de koffie, thee en limonade voor de kinderen.

Ook werd door Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didamlogo_kampioensbakker_paul_berntsen lekkere koeken aangeboden voor bij de koffie op deze middag.

De opbrengst zal ten goede komen van het restauratiefonds ten behoeve van de restauratie van de St. Walburgiskerk.

Kijk hier voor een kleine impressie van deze dag en bekijk hier ook de Presentatie startschot Restauratie Netterden  die is gegeven op deze dag.